Deel

Doopsuiker

Home/Doopsuiker

Onbeperkte mogelijkheden

Het leuke aan doopsuiker is dat de combinatiemogelijkheden quasi onbeperkt zijn. Suikerbonen, doosjes, zakjes en linten zijn beschikbaar in een uitgebreid kleurengamma. Ook het assortiment bedankjes is uitgebreid: van eenvoudige kartonnage tot stijlvol glaswerk, mini kleedjes, likeurtjes, handzeepjes, bad- of scrubzout, … Ook voor de kleinsten onder uw bezoekers, hebben wij de leukste en origineelste speelgoedjes, lollys en andere geschenkjes. In onze ruime winkel vindt U ongetwijfeld heel wat inspiratie op basis van populaire collecties zoals BB collections, Buromac, Kaartjes & Co, De Witte Ooievaar of CD Collections.

Unieke ontwerpen

Vindt U het belangrijk om uw geboortekaartje en doopsuiker even uniek te maken als de geboorte van uw baby? Ga dan “all-the-way”: we helpen U graag bij het ontwerpen van uw gedroomde geboortekaart, uw eigen persoonlijke stickers, labels, bedrukking, …! Ula, onze getalenteerde ontwerpster, maakt er een erezaak van om uw geboortekaartje en bijpassend doopsuiker tot een waar pareltje te creëren. Het drukken, kappen en afwerken is voor de rekening van Maaike, onze ‘perfectionist-tot-in-de-kist’. Zo zijn we onafhankelijk van externe leveranciers, en kunnen we onze standaard – die zeer hoog is – altijd aanhouden.

Tot in detail afgewerkt

Ook het perfecte strikje leggen is niet voor iedereen weggelegd. Het vraagt echt wel de juiste techniek en oefening om een mooi eindresultaat te bekomen. En dat voor elk doosje opnieuw…. De tientallen, soms honderden attenties die je gaat uitdelen aan je vrienden en familie, daar neem je misschien gewoon liever geen risico mee. De kost van de doopsuikerattentie die je geeft valt immers in het niet tegenover de geschenken die je zal mogen ontvangen.

Voor ons is elk doosje immers een visitekaartje. We maken hier dan ook geen enkel compromis op het niveau van de afwerking. Elk doosje opnieuw wordt tot in de kleinste details afgewerkt. We maken er een erezaak van om samen met “Mama’s en Papa’s 2 Be” tot een unieke doopsuikerpresentatie te komen, die perfect aansluit bij hun persoonlijke voorkeur en budget.

Zelf uw doosjes opvullen?

Heeft u fijne vingers, engelengeduld, en een beetje tijd over, en vult u graag zelf uw doosjes, zakjes en zeeppompjes? Daarvoor hebben wij www.eenboontjevoorjou.be gelanceerd. U vindt er ons ganse assortiment, evenals een aantal ‘kelderrestjes’ met doosjes die uit het gamma zullen verdwijnen, aan een spotprijs!!

Meer inspiratie

Enkele realisaties

error: Content is protected !!