Deel

Fotografie

Home/Fotografie

Bij Studio Dinn kan u terecht voor portretten van 0 tot 110 jaar!
We zijn gespecialiseerd in newbornfotografie, maar ook de grote broers, nichtjes, ooms, tantes en grootouders zijn van harte welkom in onze eigen studio!

Newborn fotoshoot

Newbornfotografie richt zich op de slapende baby tussen de 2 en 12 dagen oud. Dan is de baby nog klein genoeg om hem/haar in verschillende houdingen te kunnen fotograferen, terwijl hij/zij slaapt. Na 14 dagen zijn er vaak al meerdere wakkere momenten, en is het moeilijker om een mooie pose te laten aannemen. Het is noodzakelijk om deze shoot al te plannen als je nog zwanger bent en ons op de hoogte te houden als je bent bevallen. Een geplande shoot kan na de geboorte nog steeds verplaatst worden, maar zo bent u alvast zeker van uw plaatsje.

De duur van de shoot kan variëren… De pauzes en het ritme, het is de baby die beslist. Elke baby is uniek en heeft zijn eigen behoeften. Daarom duren deze sessies +/- 4 uur. De tijden van verzoening, in slaap vallen, maaltijden, luierwissels, knuffels en positionering zijn essentieel.

Zelfs op 10 dagen, geloof me, ze hebben hun karakter en voorkeuren. Dit is ook waarom ik slechts 1 newbornshoot per dag kan plannen. Een halve dag lijkt misschien lang, maar het is belangrijk om geen haast te hebben om de baby niet te stresseren. Daarom raad ik aan dat u in de namiddag geen stipte afspraak meer plant. En als je baby tijdens de sessie 1 / 2u knuffels nodig heeft, nemen we de tijd, zelfs als de sessie in totaal 5 uur duurt.

Baby fotoshoot

Na de eerste 10 dagen van het leven maak ik bij voorkeur foto’s van baby’s zodra ze zonder hulp zitten. Over het algemeen komt dit moment tussen 7 en 10 maanden. In mijn ervaring is dit de beste tijd om een ​​baby te fotograferen, want daarvóór is het moeilijk om de baby op de juiste manier te zetten en een mooie glimlach te krijgen.

De formules:

  • All in Shoot: Luxe Album + 15 digitale bestanden: € 695

Communie & lentefeest

Een communie of lentefeest is voor u en uw kind vaak een dag waar lang wordt naar uitgekeken. De mooiste kleren worden gekozen, de afspraak bij de kapper wordt vastgelegd, en alles wordt tot in de puntjes voorbereid, om er een fantastische dag van te maken waar iedereen, en vooral uw kind zelf, nog heel vaak en graag aan terugdenkt.

Wij helpen u heel graag om ervoor te zorgen dat iedereen een leuke herinnering krijgt, in de vorm van een fotokaart, bladwijzer, of een andere leuk aandenken. Ook voor meters, peters en grootouders verzorgen wij een fotogeschenk met dat ietsje meer.

Vanaf begin januari wordt jaarlijks onze etalage in ‘communiemodus’ omgetoverd. Kom gerust langs en maak uw afspraak tijdig, om u te verzekeren van uw plaatsje.

De formules:

Beweeg de cursor over de flyer om in te zoomen

Studio fotoshoots

De formules:

  • Gezinsshoots tot maximum 5 personen, incl 10 digitale bestanden + 1 vergroting 30×45: € 160
    per extra persoon: € 15 

Fotoshoot op locatie

De formules:

  • Ongeacht het aantal personen, incl 10 digitale bestanden + 1 vergroting 30×45: € 200 voor het eerste uur
    per bijkomend uur € 155/uur
error: Content is protected !!