Deel

Fotografie

Home/Fotografie

Bij Studio Dinn kan u terecht voor portretten van 0 tot 110 jaar!
We zijn gespecialiseerd in newbornfotografie, maar ook de grote broers, nichtjes, ooms, tantes en grootouders zijn van harte welkom in onze eigen studio!

Newborn fotoshoot

Newbornfotografie richt zich op de slapende baby tussen de 2 en 12 dagen oud. Dan is de baby nog klein genoeg om hem/haar in verschillende houdingen te kunnen fotograferen, terwijl hij/zij slaapt. Na 14 dagen zijn er vaak al meerdere wakkere momenten, en is het moeilijker om een mooie pose te laten aannemen. Het is noodzakelijk om deze shoot al te plannen als je nog zwanger bent en ons op de hoogte te houden als je bent bevallen. Een geplande shoot kan na de geboorte nog steeds verplaatst worden, maar zo bent u alvast zeker van uw plaatsje.

De duur van de shoot kan variëren… De pauzes en het ritme, het is de baby die beslist. Elke baby is uniek en heeft zijn eigen behoeften. Daarom duren deze sessies +/- 4 uur. De tijden van verzoening, in slaap vallen, maaltijden, luierwissels, knuffels en positionering zijn essentieel.

Zelfs op 10 dagen, geloof me, ze hebben hun karakter en voorkeuren. Dit is ook waarom ik slechts 1 newbornshoot per dag kan plannen. Een halve dag lijkt misschien lang, maar het is belangrijk om geen haast te hebben om de baby niet te stresseren. Daarom raad ik aan dat u in de namiddag geen stipte afspraak meer plant. En als je baby tijdens de sessie 1 / 2u knuffels nodig heeft, nemen we de tijd, zelfs als de sessie in totaal 5 uur duurt.

Baby fotoshoot

Na de eerste 10 dagen van het leven maak ik bij voorkeur foto’s van baby’s zodra ze zonder hulp zitten. Over het algemeen komt dit moment tussen 7 en 10 maanden. In mijn ervaring is dit de beste tijd om een ​​baby te fotograferen, want daarvóór is het moeilijk om de baby op de juiste manier te zetten en een mooie glimlach te krijgen.

De formules:

Shoot incl Luxe Album + 15 digitale bestanden (1200×1600 pixels): € 610

Communie & lentefeest

Een communie of lentefeest is voor u en uw kind vaak een dag waar lang wordt naar uitgekeken. De mooiste kleren worden gekozen, de afspraak bij de kapper wordt vastgelegd, en alles wordt tot in de puntjes voorbereid, om er een fantastische dag van te maken waar iedereen, en vooral uw kind zelf, nog heel vaak en graag aan terugdenkt.

Wij helpen u heel graag om ervoor te zorgen dat iedereen een leuke herinnering krijgt, in de vorm van een fotokaart, bladwijzer, of een andere leuk aandenken. Ook voor meters, peters en grootouders verzorgen wij een fotogeschenk met dat ietsje meer.

Vanaf begin januari wordt jaarlijks onze etalage in ‘communiemodus’ omgetoverd. Kom gerust langs en maak uw afspraak tijdig, om u te verzekeren van uw plaatsje.

De formules:

STUDIO

€160 – incl 10 digitale beelden. Kaartjes en fotogeschenken kunnen apart aangekocht worden.

Voordeelpakket:
o Shoot + 30 kaartjes 10×20 + 20 vriendenkaartjes + Standaard album : € 385
o Shoot + 30 kaartjes 10×20 + 20 vriendenkaartjes + Luxe album : € 415

LOCATIE

€ 200 voor fotoshoot, incl 10 digitale beelden.
Kaartjes en fotogeschenken kunnen apart aangekocht worden.

Voordeelpakket:
o Shoot + 30 kaartjes 10×20 + 20 vriendenkaartjes + Standaard album : € 385
o Shoot + 30 kaartjes 10×20 + 20 vriendenkaartjes + Luxe album : € 415

Digitaal aangeleverde beelden zijn perfect voor beeldweergave en social media (1200×1600 pixels), maar zelf afdrukken is niet mogelijk.

Studio fotoshoots

De formules:

€ 160 voor fotoshoot, incl 10 digitale beelden.
Maximum 5 personen. € 15 per extra persoon.
Deze beelden zijn perfect voor beeldweergave (1200×1600 pixels), maar zelf afdrukken is niet mogelijk.

error: Content is protected !!