Deel

Fotografie

Home/Fotografie

Bij Studio Dinn kan u terecht voor portretten van 0 tot 110 jaar!
We zijn gespecialiseerd in newbornfotografie, maar ook de grote broers, nichtjes, ooms, tantes en grootouders zijn van harte welkom in onze eigen studio!

Newborn fotoshoot

Newbornfotografie richt zich op de slapende baby tussen de 2 en 12 dagen oud. Dan is de baby nog klein genoeg om hem/haar in verschillende houdingen te kunnen fotograferen, terwijl hij/zij slaapt. Na 14 dagen zijn er vaak al meerdere wakkere momenten, en is het moeilijker om een mooie pose te laten aannemen. Het is noodzakelijk om deze shoot al te plannen als je nog zwanger bent en ons op de hoogte te houden als je bent bevallen. Een geplande shoot kan na de geboorte nog steeds verplaatst worden, maar zo bent u alvast zeker van uw plaatsje.

De duur van de shoot kan variëren… De pauzes en het ritme, het is de baby die beslist. Elke baby is uniek en heeft zijn eigen behoeften. Daarom duren deze sessies +/- 4 uur. De tijden van verzoening, in slaap vallen, maaltijden, luierwissels, knuffels en positionering zijn essentieel.

Zelfs op 10 dagen, geloof me, ze hebben hun karakter en voorkeuren. Dit is ook waarom ik slechts 1 newbornshoot per dag kan plannen. Een halve dag lijkt misschien lang, maar het is belangrijk om geen haast te hebben om de baby niet te stresseren. Daarom raad ik aan dat u na onze vergadering geen afspraak plant. En als je baby tijdens de sessie 1 / 2u knuffels nodig heeft, nemen we de tijd, zelfs als de sessie in totaal 5 uur duurt.

Baby fotoshoot

Na de eerste 10 dagen van het leven maak ik bij voorkeur foto’s van baby’s zodra ze zonder hulp zitten. Over het algemeen komt dit moment tussen 7 en 10 maanden. In mijn ervaring is dit de beste tijd om een ​​baby te fotograferen, want daarvóór is het moeilijk om de baby op de juiste manier te zetten en een mooie glimlach te krijgen.

De formules:

A) Shoot incl 10 digitale bestanden in hoge resolutie: € 350
B) Shoot & Luxe Album + 10 digitale HR bestanden: € 495
C) Shoot & Canvas 40×60 + 10 digitale HR bestanden: € 425
D) Shoot & Canvas 60×90 + 10 digitale HR bestanden: € 470
E) All in Shoot: Canvas 40×60, Luxe Album + 10 digitale HR bestanden: € 580

Communie & lentefeest

Een communie of lentefeest is voor u en uw kind vaak een dag waar lang wordt naar uitgekeken. De mooiste kleren worden gekozen, de afspraak bij de kapper wordt vastgelegd, en alles wordt tot in de puntjes voorbereid, om er een fantastische dag van te maken waar iedereen, en vooral uw kind zelf, nog heel vaak en graag aan terugdenkt.

Wij helpen u heel graag om ervoor te zorgen dat iedereen een leuke herinnering krijgt, in de vorm van een fotokaart, bladwijzer, of een andere leuk aandenken. Ook voor meters, peters en grootouders verzorgen wij een fotogeschenk met dat ietsje meer.

Vanaf begin januari wordt jaarlijks onze etalage in ‘communiemodus’ omgetoverd. Kom gerust langs en maak uw afspraak tijdig, om u te verzekeren van uw plaatsje.

De formules:

A) €80 – Studio – M – 20 à 25 minuten – 8 digitale beelden in HR op USB stick
B) €155 – Studio – L – 50 minuten – 16 digitale beelden in HR op USB stick
C) €185 – Op locatie naar keuze – max. 1 uur ter plaatse – 25 digitale beelden in HR op USB stick

Cakesmash fotoshoot

Plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde snoetjes! Bij een cakesmash fotoshoot mag het. Een prachtig versierde taart speciaal voor jouw kleintje op maat gemaakt. Foto’s terwijl de kleintjes de taart mogen opeten op de manier waarop zij dat zelf willen! Uniek en leuk voor kindjes die 1 jaar worden.

Als de taart op is – of het model de taart beu is 🙂 – mag hij/zij genieten van een deugddoend badje (met veel schuim) om alle plakkerige cake, slagroom en crème au beurre af te wassen.
Pletsen is toegestaan!

De formules:

€195 – incl. 15 digitale beelden in HR op USB stick – duur +/- 50 minuten

Mama 2 be fotoshoot

Ik fotografeer toekomstige mama’s in de studio of op locatie, rond de 7e maand ( +/- 28 weken). Op dit moment onderscheiden we heel goed hun mooie ronde buik, maar het is niet te omvangrijk en vooral de vermoeidheid van de laatste weken is nog niet gevoeld. Wij hebben een aantal mooie Mii-Estilo jurken, die elke zwangere dame mag gebruiken voor de shoot. Ook voor de aanstaande grote broer(s) of zus(sen) hebben we bijpassende kledij!

Indien u kiest voor zowel zwangerschapsshoot als newbornshoot, mag u uit één van beide shoots, 2 extra foto’s kiezen.

De formules:

A) € 155 incl 5 bewerkte HR foto’s op USB stick (studio)
B) € 255 incl 5 bewerkte HR foto’s op USB stick (locatie)

Andere fotoshoots

De formules:

A) Medium shoot in de studio: 20 à 25 minuten | 8 digitale beelden in HR op USB stick | € 80
B) Large shoot in de studio: 50 minuten | 16 digitale beelden in HR op USB stick | € 155

Géén supplement voor extra personen, kinderen of huisdieren.

error: Content is protected !!